Stor-med-text

husbilar

-Upplev friheten med husbil-

våra varumärken

Carthago / Malibu van

En premiumhusbil utöver det vanliga. Fantastiska modeller som är byggda med dubbelgolv och AL-KO chassi. I en klass för sig när det gäller teknisk uppbyggnad och kvalité. Det finns många kopior, men bara ett orginal!

 

Dethleffs

Dethleffs är skandinaviens största husbilsmärke och en av europas största tillverkare. En mycket hög kvalité och senaste designen är kännetecken för en Dethleffs husbil. Stort modellutbud med både Truma och Alde värmesystem. En vän till familjen, helt enkelt! 

Rapido / Rapido VAN

Rapido husbilar är mycket kända för sina gedigna snickerier och sin känsla för mjuka former. En franskbyggd husbil som faktiskt slår de flesta på marknaden när det gäller vad man får för pengarna. En mycket prisvärd husbil med en mycket god kvalité samt ett brett utbud av modeller.  

Sunlight

Försäljningssuccé varje år! Sunlight husbilar är en raket på den svenska marknaden. Den tillverkas av Dethleffs och är en så kallad instegsmodell. Fantastiskt mycket husbil för pengarna och riktigt smarta lösningar, det är en Sunlight! 
 

Itineo

Itineo tillverkas av Rapido, och är en instegsmodell med inriktining på helintegrerade husbilar. Prisvärd husbil med sinne för design och funktion. Finns även med Alde vattensystem i vissa modeller. En husbil som är byggd med genomtänkt och beprövad teknik, inget lämnas åt slumpen. 

Globecar

Globecar är specialist på VAN-modeller. Smidiga och lätta att använda. Globecar är kända för sina egna lösningar och egen design, vilket gör den till en unik VAN-tillverkare på marknaden. 

 

Våra varumärken