Stor-med-text

tillbehör & reservdelar

tillbehör

I vår stora och välsorterade tillbehörsbutik finns det alltid något för alla. Vi har markiser, vindskydd, möbler och ett stort antal artiklar som vi har uppmonterade och demonstrerar gärna funktionerna. Bra priser är en självklarhet. Vi gör stora inköp för att pressa priserna, för att du som kund alltid ska veta att du gör en bra affär. Servicekunnig personal bjuder vi på.

Markiser
Alltid fullsortiment på Fiamma CaravanStore, påsmarkisen för husvagn. Komplettera med gavlar och front och du har ett komplett skydd för vind och regn.

Möbler
Vi har stort sortiment på kvalitetsmöbler från Westfield. Flera olika storlekar och varianter på bord, stolar och pallar från kända varumärken.

Husgeråd
Kompletta set med tallrikar och muggar, eller ett par riktigt fina vinglas i okrossbar plast. Vi har stort utbud av campingutrustning som verkligen höjer känslan för komfort och trivsel. 

reservdelar

Hos oss kan du köpa reservdelar till vattensystem, toalett, avlopp, beslag, elektronik, värmesystem, batterier och ventilation. Vi har ett stort sortiment till det mesta förekommande märkena i branschen. Vi har bland annat orginaldelar till Alde, Truma, Hobby husvagnar, Dethleffs, Rapido, Carthago, Itineo, Dreamer, Globecar, Sunlight, Dometic och Thetford. 

beställ reservdelar

  • Ladda gärna upp en bild på den delen du söker eller för att hjälpa oss att förstå vad du söker
    (max 50 MB)

Våra varumärken