Hyra eller köpa husvagn – Dalarna

Det är populärt med husvagn i Dalarna. Många som bor i Dalarna uppskattar att äga en husvagn och många turister stannar varje år till i Dalarnas län för att njuta av den härliga naturen. Du som vill utforska utbudet av husvagnar i Dalarna kan vända dig till följande ställen, beroende på om du vill hyra husvagn eller köpa husvagn i Dalarna.

Hyra husvagn – Dalarna

Att hyra husvagn är ett smidigt sätt för dig som vill slippa att hålla på med underhåll och service av husvagn under året. Uthyrningen sker oftast veckovis och det är bra att vara ute i god tid om du vill hyra under högsommaren.

1

Blocket.se

På Blocket finns det stora möjligheter att hitta en husvagn att hyra i Dalarna. Då annonserna kommer och går är det en god idé att gå in någon gång varje vecka och kolla efter nya annonser. Ibland finns det bara husbilar att hyra, men allt som oftast finns det även husvagnar. Det gäller att vara snabb när det rätta erbjudandet dyker upp.

2

Hygglo.se

På Hygglo kan du hyra husvagnar direkt av privatpersoner. Här varierar husvagnarna i kvalitet men du kan vara säker på att prisnivån alltid är låg. Till skillnad mot andra hyrsajter går det att hyra husvagnarna per dag. På andra hemsidor krävs det oftast minst en veckas hyrtid. Ställ in sökandet på Dalarnas län i sökfältet och kolla in utbudet just nu.

3

Citiboard.se

Citiboard är ytterligare en sida som har många husvagnar att hyra. Utbudet i Dalarna varierar över året men oftast finns det några alternativ som är lockande. Det är smidigt att hyra via Citiboard och kontaktuppgifter till annonsören finns direkt i annonsen. De flesta hyr ut sin husvagn hela veckor, men annonsörerna kan också sätta dagspris på uthyrningen.

Köpa husvagn i Dalarna

Dalarna är lite av ett husvagnsmecka och det finns många återförsäljare att vända sig till. Nedan kan du läsa mer om tre av de populäraste återförsäljarna i trakten

1

Forsbergs Fritidscenter Borlänge

Forsbergs Fritidscenter finns på sju olika anläggningar i Sverige och deras anläggning i Borlänge har en yta på 1200 kvm. Här hittar du kvalitetsmärken som Concorde, Pilote, Sunlight och Hobby för att nämna några. Forsberg är en helhetspartner som både säljer husvagnar och har en serviceverkstad för husvagnar. De har också en tillbehörs- och reservbutik på området.

2

Kurts husvagnar Ludvika

Kurts husvagnar är ett välkänt företag i husvagnsbranschen och har mellansveriges största sortiment. Här kan du enkelt hitta vad du är ute efter då husvagnssidan har ett smidigt filter där du fyller i vilket pris du kan tänka dig att betala och hur många sovplatser du behöver. Behöver du hjälp finns ett stort team av kunniga säljare som tar hand om din förfrågan.

3

LW Husvagnar Smedjebacken

LW husvagnar grundades av Leif Wirén på 1990-talet och är en fullsorterad tillbehörsbutik. Här hittar du de flesta stora husvagnsmärken som finns på marknaden och de har både nya och begagnade husvagnar i lager. Skulle du få problem med en husvagn från LW husvagnar kan du vara trygg med att de fixar till problemet. Med kunnig personal och en serviceverkstad är det en trygg partner.