Köpa eller hyra husvagn Östergötland

I Östergötland ligger husvagnsåterförsäljarna på rad. Här kan du göra bra klipp på nya eller begagnade husvagnar. För dig som är ute efter att hyra husvagn finns det också möjlighet till det. Denna guide visar var du kan köpa eller hyra husvagn i Östergötland.

Köpa husvagn i Östergötland

Husvagn är ett stort inköp. Personlig service är ett av de viktigaste kriterierna som ökar chanserna för ett lyckat köp. Nedan listas återförsäljare med kunnig och tillmötesgående personal.

1

Forsbergs Fritidscenter i Linköping

Forsbergs Fritidscenter är numera placerade i centrala Linköping där de tagit över Bossing Fritidscenters lokaler. Här kan kunderna gå runt och kolla på husvagnar i en elegant utställningshall på 3500 kvm där husvagnar från bland annat Concorde, Hobby och Polar står uppradade. Detta är mellansveriges största fullserviceanläggning.

2

Fritidsfordon Öst i Linköping, Norrköping och Norrtälje

Fritidsfordon Öst är experter på de populära varumärkena KABE och Adria. Deras verkstad är auktoriserade för att ta hand om eventuella problem eller serviceärenden för nämnda märken. Hos Fritidsfordon Öst hittar du både nya och begagnade husvagnar och här möts du alltid av hög kompetens hos medarbetarna.

3

Dags Husvagnscenter i Norrköping

Dags Husvagnscenter har sålt husvagnsfavoriten Knaus sedan 1980-talet. De har alltid ett välfyllt lager som innehåller både begagnade husvagnar och sprillans nya husvagnar. Andra varumärken förutom Knaus som återfinns i sortimentet är Weinsberg, Tabbert och Knaus. Här finns också mycket husvagnstillbehör.

Hyra husvagn i Östergötland

Att hyra en husvagn är ett bra sätt att känna efter om husvagnslivet är något att satsa på. Det finns också många som tidigare ägt en husvagn som väljer att hyra, då man slipper all underhåll och service som kan ta tid. Här kan du hyra husvagn i Östergötland.

1

Hygglo.se

På Hygglo.se hyr privatpersoner ut sina husvagnar när de inte används. Priset står ofta angivet per dag men om du hyr i längre perioder finns det förmånliga veckopriser att ta del av. På Hygglo fyller du i din föreslagna hyresperiod och inväntar svar från annonsören. Du behöver inte hålla logga in eller registrera konto.

2

Blocket.se

När det börjar dra ihop sig till högsäsong brukar det finnas många husvagnar att hyra i Östergötland på Blocket. Om du vill hyra under högsommaren rekommenderas att vara ute i god tid. På Blocket varierar husvagnsmodellerna och prisklasserna, men det brukar finnas något för alla smaker och plånböcker.

3

Citiboard.se

Citiboard brukar kallas för ”Sveriges största loppis” och det många privatpersoner som lägger ut husvagnar som går att hyra. Här finns det både budgetmodeller och mer exklusiva varianter att hyra. Även här går veckorna kring industrisemestern åt snabbast, så framförhållning är att föredra om du vill hyra husvagn via Citiboard.