Husvagn Uppland – Köp eller hyr husvagn

Uppland har många möjligheter för dig som är intresserad av att köpa eller hyra husvagn. Det finns fördelar med båda sätt. Om du köper husvagn kan du anpassa den utefter dina behov och känna friheten att dra iväg när du behagar. Fördelen med att hyra husvagn är att du slipper hålla på med underhåll och service. Avgör vad som passar din situation bäst.

Köpa husvagn i Uppland

I Uppland kan du köpa både nya och begagnade husvagnar. Nedan följer tre återförsäljare där du får personlig service av kunnig personal.

1

Upplands Bil- och fritidscenter i Uppsala

Upplands Bil- och fritidscenter har ett stort sortiment av nya husvagnar från de populära varumärkena Hobby, Adria och Polar. Är du ute efter begagnade husvagnar hittar du fler varumärken i utbudet. Öppettiderna är generösa, här kan du komma förbi och prata med den kunniga personalen alla dagar i veckan.

2

Husvagnsspecialisten i Uppsala

På Husvagnsspecialisten hittar du ett brett utbud av LMC-husvagnar. De är också serviceverkstad för exempelvis Polar, Splifer, Kabe och Weinsberg. De säljer även reservdelar och tillbehör så att kalla denna återförsäljare för heltäckande är inte att överdriva.

3

Henrikssons husvagnar i Enköping

På Henrikssons är du i trygga händer när du ska köpa husvagn. De har varit i branschen sedan 1968 och har sedan dess jobbat upp en lojal kundbas. Henrikssons husvagnar är auktoriserad återförsäljare till Polar, Knaus och Weinsberg. Här hittar du både nya och begagnade husvagnar.

Hyr husvagn i Uppland

Det finns flera fördelar med att hyra husvagn. Den kanske största fördelen är att du slipper hålla på med service och underhåll under året. Vänd dig till följande hemsidor om du vill hyra en husvagn i Uppland.

1

Hygglo.se

På sajten Hygglo hyr privatpersoner ut sina husvagnar i perioder när de inte används. Här kan du hyra en husvagn per dag eller veckovis. Ju längre du hyr, desto billigare blir dagspriset. Utbudet på Hygglo varierar beroende på säsong och söktryck. Vill du hyra på sommaren är det viktigt att vara ute i god tid.

2

Husvagnsspecialisten.se

Husvagnsspecialisten hyr ut husvagnar. Husvagnsspecialisten är en välkänd återförsäljare av nya och begagnade husvagnar, men vad många inte vet är att de också har en uthyrningstjänst. Minsta möjliga uthyrningstid är två veckor.

3

Out2camp.se

På Out2Camp kan du som är intresserad av att hyra husvagn hitta vad du är ute efter. Här ser du priserna per dag och per vecka, vilket gör det lätt att jämföra priset mot andra uthyrare. Utforska utbudet redan idag.